“Energie is de basis van ons bestaan”

Zonder voldoende energie in het lichaam is er geen herstel. Alles om ons heen is energie, het lichaam heeft bijvoorbeeld energiebanen zoals meridianen en chakra’s en aura’s.

Het een heeft invloed op het ander en is daardoor ook niet los van elkaar te zien. Als er ergens een blokkade is dan is dat te merken in het hele systeem en kan zich openbaren in fysieke of mentale klachten.

Energie is oa meetbaar met de biotensor, dit is een meetinstrument dat door een geoefend therapeut van grote waarde kan zijn.

 

Voorbeelden van meten met de biotensor zijn:

 

  • Testen op blokkades in lichaam
  • Testen van medicijnen, kruiden en supplementen
  • Testen of het voer geschikt is voor het dier
  • Testen van Bach Bloesems

 

Het Bachbloesemremediesysteem is een natuurlijke genezingsmethode door middel van 38 verschillende bloemen van in het wild groeiende planten, struiken en bomen. Iedere bloesem heeft zijn eigen helende en krachtige werking. Door het meten met de biotensor kan ik een geheel eigen remedie samenstellen voor uw dier. Niet alleen paarden maar ook honden reageren hier erg goed op. Bachbloesems kunnen oa goed ingezet worden bij gedragsproblemen of angsten.

 

Behandeling met energie dmv handoplegging is een hele pure en gewaardeerde vorm.

 

Energie vindt zelf de weg naar waar het lichaam het nodig heeft en heeft een harmoniserende werking. Dieren kunnen zichtbaar genieten van een toepassing met energie tijdens een behandeling. Dit uit zich door oa te gaan gapen, smakken of ogen dicht doen. 

 

Er zijn heel veel verschillende vormen en methodes om met energie te werken en ik beheers meerdere methodes die ik dmv verschillende workshops/cursussen heb geleerd oa  Reiki (1&2) , Quantum Touch, Acupressuur, Shiatsu, Cranio sacraal, myofascial release technieken.