"Samenwerken is de sleutel tot succes"

Mijn naam is Lisette Laarman, vanaf 1999 hou ik mij bezig met homeopathie en in de loop van de jaren zijn daar de nodige opleidingen en cursussen bijgekomen. Zo ben ik ook gediplomeerd sportmasseur (2008) en heb mij verdiept in verschillende energetische therapieën zoals op de website te lezen is. Ik volg regelmatig nascholingen en workshops om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Door mijn kennis van verschillende behandelmethodes kan ik een behandeling op maat geven. Elk dier is een apart individu, het is een echte passie van mij om het dier weer terug in balans te brengen.

Samenwerken is een belangrijk onderdeel om uw paard gezond en fit te houden. Het is een mooi streven om ieder paard een eigen “team” te geven. Dit maakt dat hij tevreden en zonder pijn of ongemak in staat is samen te werken met zijn partner / eigenaar/ verzorger.

 

Links & Partners:

www.horseconnect.nl 

Horseconnect is een platform dat paardeneigenaren en professionals met elkaar verbindt. Wij delen kennis en ondersteunen de eigenaren bij de keuze voor de juiste zorg en geven advies en informatie over het welzijn van het paard. Voor de professional is het fijn om onderling in contact te staan en te weten waar je evt iemand naar toe kunt verwijzen. Voor de paardeneigenaren is het fijn om te weten dat er evt een team klaar staat die allemaal dezelfde ambitie hebben. Communicatie en delen van kennis is daarin een belangrijk onderdeel in het belang van het paard.

www.zeldenrusthaystack.nl

www.NHI-Equi.nl

 

 

 

 

 

 

 

gallery/uc